Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

EN GÜZEL MASKELER M1 ADANA’DA

EN GÜZEL MASKELER M1 ADANA’DA

EN GÜZEL MASKELER M1 ADANA’DA

EN GÜZEL MASKELER M1 ADANA’DA

M1 ADANA AVM’DE LÖSEMILI ÇOCUKLAR HAFTASINDA HARIKA MASKE YAPIMI ATÖLYESI

Harika Çocuklar için LÖSEV’in katkilariyla M1 ADANA AVM’de “Lösemili Çocuklar Haftasi”nda “Harika Maske Yapimi Atölyesi” kuruldu.

M1 Adana Alisveris Merkezi, Lösemili Çocuklar Vakfi (LÖSEV) katkilariyla “Harika Maske Yapimi Atölyesi”  kurdu. M1 Adana AVM, kurulan atölyede harika çocuklar harika maskeler yapti.

 

M1 ADANA AVM’DE HARIKA MASKE YAPIMI ATÖLYESI KURULDU

Bir çok kültür, sanat, spor etkinliklerinin öncüsü M1 Adana AVM, 7 Kasim Lösemili Çocuklar Haftasinda,Içinde bulundugumuz pandemi sürecinde çalisanlarinin, ailelerinin ve ziyaretçilerinin sagligini korumak, hijyenik bir çalisma ortami yaratmak adina bu kez de LÖSEV’in katkilariyla “Harika Maske Yapimi Atölyesi” düzenledi.Harika çocuklar en güzel maskeyi yapmak için tüm hünerlerini sergileme imkâni buldu. Pandemi sürecinde yasamimizin vazgeçilmesi haline gelen ve kullanilmasi zorunlu olan “maske” konusuna parmak basan M1 Adana AVM, Harika Çocuklar tüm hünerlerini ortaya koyarak en güzel maskeleri yaptilar.

 

HARIKA ÇOCUKLAR EN GÜZEL MASKEYI YAPTILAR

 M1 Adana AVM Müdürü Yalçin Öz, pandemi döneminde her türlü tedbirleri aldiklarini, bu konuda üzerlerine düsen tüm sorumluluklari yerine getirme çabasinda olduklarini ifade etti, Öz,”Lösemili Çocuklar Vakfi (LÖSEV) ile isbirligine girdik. Harika çocuklarla harika maske yapimi atölyesini M1 Adana Alisveris Merkezinde kurduk. Amacimiz, harika çocuklarimizin hünerlerini sergilemelerine katki saglamak oldu.” dedi



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı